Lammull Røros

Et norsk garn for den bevisste strikker som ønsker seg et kortreist og bæredyktig garn. Et rent produkt som kan brukes i alt fra babyklær til sokker for voksen. Et garn som også passer for nybegynnere tiltross for at det strikkes penest på pinne nummer 2,5.
As low as kr 47,00
Availability: In stock
SKU
lammull

Røros lammeull fra Rauma ullvarefabrikk det hvite gullet. Lammeullsgarn fra Rauma garn. Garnet et lett og egner seg derfor veldig bra i babyplagg og andre plagg som skal være lett, fordi garnet er kardet. Garnet er totråds og egner seg også veldig bra til toving.

Opprinnelse: Rauma garn samarbeidet med Norilias ullsorteringsanlegg på Gol der de får utsort den fine norske lammeullen. Garnet er merket med "HELNORSK" som betyr at garnet er en norsk råvare som i sin helhet er foredlet i Norge. Lammeullen brukt i Raumagarn er godkjent under Europeisk Eco label på grunn av god dyrevelferd, riktig ressursutnyttelse og liten bruk av kjemikalier.

Vekt: 50 gram
Løpelengde: ca 250 meter 
Strikkefasthet: 10 cm (30-32masker)
Anbefalt strikkepinnestr: 2,5 - 3

Ull er svært varmt og slitesterkt, og egner seg godt til vinterplagg som ytterjakker, kofter, luer og votter. Garnet blir mykere etter bruk og vask.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsene kan avike noe avhengig av skjemtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Mer informasjon
Leverandør Rauma garn
Garntype_symbol

Norsk sau

Garnets strikkefasthet 30 masker på pinnenr 2,5
Garntype Ull
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto