Personvern og sikkerhet

Vår personvernerklæring
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

PERSONLIG INFORMASJON
Når du handler hos oss oppbevarer vi informasjon som navn, adresse og telefonnummer. Dette er for å gjøre oss i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg. Vi er også pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av leverandøren Netpower. Det er kun Made By You og Netpower (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Vi håndtere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Du har alltid rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, samt å få den slettet. Kontakt kundeservice på post@madebyyou.no hvis du vil at informasjonen skal slettes.

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Klarna, som har en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. 

Made By You Orkanger AS ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

INFORMASJONSKAPSLER
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som madebyyou.no. Tekstfilen er lagret enten i minne(session cookies) eller som en tekstfil(tekstbasert cookies). I informasjonskapslene vil det bli lagret opplysninger om: IP adresse, valgt nettleser, operativsystemer, hvilken bredbåndsleverandør man benytter, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. Dataene blir returnert til websiden ved senere besøk. Cookies tillater oss å kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre opplevelsen personlig og tilby en mer relevant brukeropplevelse. 

Vi bruker også informasjonskapsler (og lignende data, som for eksempel Flash cookies) blant annet til forebygging av svindel. Hvis nettleseren din er satt til å avvise cookies fra vår nettside, vil du ikke vil være i stand til å fullføre en handel eller dra nytte av visse funksjoner på vår nettbutikk, for eksempel å lagre varer i handlepose eller motta personlige anbefalinger. Vi bruker også cookies til statistikk for å lære om hva våre kunder er opptatt av, slik at vi kan gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se webleserens hjelpesider for innstillinger. Du kan også benytte vår slett cookies nederst på høyre side av vår nettside. Ved å bruke nettsiden madebyyou.no samtykker du samtidig til bruk av informasjonskapsler.

Opplysningene vil aldri bli utlevert eller stilt til disposisjon for tredjepart utenfor vår virksomhet. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Made By You Orkanger AS.

DIN E-POST ADRESSE
Din e-post adresse brukes til å kunne identifisere deg overfor systemet. Vi bruker også adressen for å skrive til deg vedrørende ditt kjøp eller de konkurranser du har deltatt i. Om du ønsker det kan du motta nyhetsbrev fra oss. Du melder deg på ved å gå inn på “Min side”. Du kan også enkelt melde deg av via en link i nyhetsbrevet, eller på “min side”.

Sikkerhet
Din trygghet og sikkerhet er svært viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Klarna, sikrer vi dette. 
Klarna er en av de ledende tilbydere av betalingsløsninger for nettbutikker. 
Nets og tjeneste Netaxept er sertifisert i henhold til PCIDSS (Payment Card Industry Data Security Standard). 
Dette betyr at Nets oppfyller strenge sikkerhetskrav for kort. Standarden er utarbeidet av de internasjonale kort merkene 
Visa, MasterCard, American Express, JCB og Diners i fellesskap.

ALDERSGRENSE
For å handle hos oss må du være minst 18 år. Men du kan også få en foresatt til å foreta handelen for deg.

 

Webdesign og foto: Emilie Neeraas / Combine.
Nettbutikk utviklet av Netpower